Om oss Fiksjon Bedrift Siste produksjoner Filmer GalleriKontakt
Om oss
Background

Eske & Horn er et uavhengig produksjonsselskap etablert av ildsjelene Severin Eskeland og Reinert Horneland.

Vår visjon er å utvikle og realisere egne visuelle prosjekter, men og produsere og levere filmsnutter til eksterne kunder.

Vi produserer kort-og langfilm, musikkvideoer, presentasjonsfilmer, bedriftsfilmer, omdømebygging etc.

Vi legger stor vekt på å levere av høyeste kvalitet. Ikke bare for kunden vi velger å jobbe med, men også for oss selv.

Eske & Horn er:

Severin Eskeland
Regissør/produsent/ manusforfatter/fotograf/
klipper .
Se showreel her!

Severin er en meget allsidig person både bak og innenfor det levende bildet, mediet som ligger hans hjerte nærmest.

Regissør, manusforfatter, skuespiller, fotograf, klipper, videojournalist for NRK og fotballaget BRANN, og filmlærer ved Stord videregående skole.

Severin ble uteksaminert etter fire år med filmstudie på Film og TV-utdanningen ved NISS & Westerdals i 2005. Iløp av studietiden ble det produsert alt fra musikkvideoer for MTV til kortfilmer med kjente navn. Bl.a. komedien “Trond Anders skal dævve” med Christian Skolmen, Bjørn Sundquist og Christer Torjussen i hovedrollene.
Severin laget også bakomfilm til spillefilmen «United» som han også var skuespiller i.

Novelleskrekkfilmen hans “Hytta” ble vist under Kortfilmfestivalen i Grimstad, på Minimalen og the International festival of cinema and tech. i Washington D.C.

Avgangsfilmen hans "The chamber" ble plukket opp av flere utenlandske festivaler, bl.a. Screamfest i 2006. Dette er verdens største skrekkfilmfestival som avholdes årlig på det legenadariske kinopalasset The mann's chinese theatre i Los Angeles.

To av dokumentarfilmene til Severin har også deltatt på festivaler. I Volda og på Minimalen. «Vold i Oslo» og «Bak manuset».

Severin sin langfilmdebut «SNARVEIEN» hadde Norgespremiere over hele landet sommeren 2009, og har siden den tid deltatt på festivaler verden over. Den er også ute på DVD og blu-ray både i Norge og i utlandet. (Se Snarveien trailer)

HornelandReinert Horneland
Produsent/
koordinator/markedsfører

Reinert er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han har jobbet 3 år som Brand manager i Stabburet, der han har hatt ansvaret for noen av Norges største merkevarer (innenfor dagligvare).

I dag jobber Reinert som kategorisjef i Norgesgruppen, der han blant annet har ansvaret for å forhandle frem innkjøpsavtaler med store aktører innenfor dagligvaremarkedet (Gilde, Prior, Finsbråten m.f).  Han har ikke noe filmstudie bak seg, men har vært med å produsere en rekke større reklamefilmer. (Bl.a. Fun light)
Han har laget film med Severin siden ungdomstiden, og har vært en stor støttespiller for han. Både som manuskonsulent, regiassistent, fotograf og skuespiller.

Reinert er daglig leder og økonomiansvarlig i Eske & Horn i dag.